17 Şubat 2014 Pazartesi

AĞDACI MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

AĞDACI MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ağdacı Mahallesi’nde bulunan Yeşil Kent Sitesi‘ni ziyaret ederek vatandaşların görüşlerini alıp çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada  göreve geldiği andan itibaren sık sık gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretleriyle  sıkıntıları yerinde gördüklerini bu şekilde ihtiyaçları hızla karşılayıp en güzel şekilde hizmet verdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Göreve geldikten sonra tüm mahallelerimizi sık sık ziyaret ettik. Bu sayede vatandaşlarımızın belediyemize gelmesini beklemeden sıkıntıları ve ihtiyaçları yerinde görüp dinleyerek çalışmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Her mahallemize ihtiyaçları doğrultusunda ne lazımsa yaptık. Belediyemize yeni dahil olan mahallelerimizden olan Ağdacı Mahallemizin hızla alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşıladık. Yollarını sıcak ve sathi asfalt malzemelerle kaplayıp sorunsuz hale getirdik. Yeni yollar açtık. Talep edilen noktalara yeni parklar yaptık. Bunlardan biri de az ilerideki parkımızdır. Belediyemizden taleplerinizi ve ihtiyaçları çalışma programımıza alarak bir bir karşıladık. Bundan sonrada bundan önce olduğu gibi emrinize amade olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder