25 Şubat 2014 Salı

DR.SEYFETTİN KALAY’DAN İNKUMU’NA DEV PROJELER

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan İnkumu beldesi için projelerinin hazır olduğunu söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Dr. Seyfettin Kalay Karadeniz’in en uzun plajlarından biri olan İnkumu’nun altın sarısı kumuyla, doğasıyla Bartın turizmi için çok önemli olduğunu ve bu öneme binaen İnkumu için çok önemli projeler gerçekleştireceklerini söyledi.
İnkumu, Tünel Projesi ile Bartın’ın 19. Mahallesi olacak
Belediye başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, İnkumu tatil beldemize ulaşımı kolaylaştırmak için Boğaz Mevkii’nden İnkumu’na geçişi sağlayacak tünel projesini hayata geçireceklerini, böylece yaz kış daha konforlu bir ulaşımın sağlanacağı İnkumu’nun, Bartın’ın 19. Mahallesi olacağını insanların sadece yazın değil kışında İnkumu’nun doğasının tadını çıkarabileceklerini ifade etti.
İnkumu’nda Kanalizasyon Denizi Kirletmeyecek
Belediye Başkan adayı Kalay “Bartın’ın önemli sahil bölgelerinden olan İnkumu’nda kanalizasyon sistemini, yapacağımız tünelden şehir merkezine bağlayıp, hem yıllardır süren altyapı problemini çözeceğiz hem de atık suların denize karışmasını önleyeceğiz” dedi
Bartın’ı Turizmde Marka Yapacak Projeler
Başkan adayı Kalay “İnkumu Sosyal Tesisi ve Seyir Terası Projesi ile Karadeniz’in en güzel manzarasına sahip olan İnkumu tepesini turizme açacağız. Seyir terası-İnkumu sahili arasına teleferik hattı yaparak Bartın’ın Turizm’de marka olacak projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder